Den siste måneden har gitt oss mye tid hjemme, noe som har både positive og negative sider. Det som i begynnelsen var en stressende mangel på rutiner, er nå innlemmet i nye, og livet foregår i et roligere tempo. Det er dermed enda viktigere enn tidligere å trives i hjemmet.


Rommene i et hjem har forskjellige formål, og er innrettet deretter. Smak og behag er individuelt, men felles for alle er at vi trenger rom og et miljø der vi fungerer best mulig etter aktiviteten vi bedriver. Hvis du nå tenker på å innrede rom i huset ditt på nytt, er du ikke alene. Dette er en ypperlig tid til å ta ned gamle bilder som har mistet sin verdi, og henge opp nye.

Hele familien kan bidra med minner fra ferien og egen kunst, hvis du har hobbymalere og tegnere i huset. Da står man fritt til å lage noe som passer rommet og fargene i det, og med sterke Bilderammer som beskytter mot fukt og bleking fra lys, kan innredning av hverdagsrom bli et morsomt prosjekt for alle.

Å måtte jobbe hjemmefra har gjort det nødvendig å innrede funksjonelle hjemmekontor, mens barna trenger mer plass til å boltre seg innendørs. Når kjøkkenkroken plutselig har blitt kontor, og TV-stua har blitt en barnehage, ser vi nødvendigheten av å endre på dekor på veggene og flytte rundt på møbler for at hverdagen skal fungere optimalt.

Post Author: maks

bizplan