Denne sesongen er duse farger og pasteller den store fargetrenden når det kommer til interiør, og dette gjør at du kan kombinere en lang rekke farger. I motsetning til dominerende og sterke basisfarger stikker nemlig ikke pastellfarger seg ut på den samme måten, og selv om alt får et litt mattere preg, blir det i bunn og grunn mer fargerikt om du gjør det på denne måten. Der man får sterke kontraster om man kombinerer mer enn to-tre primærfarger, kan man ha pasteller i alle slags sjatteringer, noe som gir et spennende og eventyraktig preg som inviterer til ro og avslapping.

Kombiner gammelt og nytt

Lys sittegruppe ved vinduet

Noe som passer veldig godt inn sammen med rolige, duse farger, er mange gamle møbler, som kanskje var mer fargesterke da de var nye, men som nå har fått et flatere og mer slitt preg. Her kan du bruke en gammel godstol og pynte den med noen nye puter i pastellfarger for å få et fint preg på stua. Det viser seg også at omgivelser i pastellfarger roer ned hjertet, og det kan være derfor at de ofte brukes på sykehus og legekontor. Trenger du å snakke med en lege, er den nye appen kry et veldig godt alternativ, som gir deg bedre svar enn google.

Kvinnelige interiørvalg

Silke Grane fra Danmark, som driver bloggen BeautybySilke.dk, viser frem sin leilighet, som fremstår som feminin og pyntet. Her har hun sammen med sin datter på 12 skapt et svært avslappende og rolig hjem som hjelper henne å stresse ned i en travel hverdag, og som med rene flater og stilren design er lett å holde orden i. Ved å velge bøker og skjønnhetsprodukter i samme stil, får hjemmet en stilistisk helhet som inviterer til etterligning.

Post Author:

bizplan