Et av de vanskeligste rommene å innrede er entreen. Det er ofte et lite rom som skal romme mye forskjellig. Samtidig vil man jo at det skal se pent og ryddig ut der. Ikke bare fordi orden er effektivt, men like mye fordi at entreen er det første en besøkende ser og da vil man jo ikke at det skal se ut som om lynet har slått ned.

Det viktigste er nok at man ikke overmøblerer entreen og er streng med hva som skal finnes der. Man vil jo helst ha en hattehylle, knagger å henge yttertøy på, stativ der man kan plassere skoene, et speil og gjerne en liten kommode der man kan legge hansker og slike ting. Og alle disse tingene skal være så enkle å bruke at man faktisk velger å bruke dem fremfor å kaste yttertøy og sko rett på gulvet.

Siden det lett blir skittent på gulvet i entreen – spesielt om man har barn eller hunder i huset – er det dessuten en fordel at gulvet er lett å rengjøre. Da er det viktig at det ikke står for mye møbler på gulvet. Vegghengte møbler gjør rengjøringsjobben mye enklere

Post Author: maks

bizplan