Hei vår

Våren er endelig her!

Snøen er nesten borte og det er på tide å se frem til lysere og mer solfylte dager i hagen. Vi nordmenn elsker å grille og kose oss ute, og når den første vårsolen titter frem setter mange av oss i gang grillen. Det er ikke lenger bare inne vi dekorerer og møblerer, men også utenfor huset der vi tilbringer mye tid om sommeren. Det finnes mange muligheter når det kommer til design av utemøbler, og man må finne det man kommer til å trives best med, men også det som tåler det norske været når det først herjer. Man kan bygge sitt eget med litt kreativitet eller kjøpe det på møbelbutikker, og ha det like koselig ute som inne.

Våren blomstrer i friske farger

Våren er ett tegn på nytt liv, der planter, dyr og mennesker finner ny gnist. Det er også slik for oss mennesker. Våren gjør noe med oss og humøret og sjeler får en ny giv. Mange bruker våren til å vaske ned huset og legge bort de mørke og tunge vinter klærne. Man pakker bort ullteppene og bytter ut med interiør som har friske farger og føles lettere. Vi skifter ut alt som har med vinteren til å gjøre klart for sommeren. Så hvorfor ikke bytte ut deksler og mobiltilbehør i samme slengen. Bytt ut vinterbildene med blomster og solskinn så føles også våre tekniske verktøy litt mer sommervennlig. Våren er et perfekt tidspunkt til å gjøre en opprydning i hus og hjem og lufte ut alt gammelt, og kanskje til og med skifte ut med nytt. Våren byr på mye interessant når det kommer til interiør, og med bare noen små oppgraderinger kan hjemmet se nytt og friskt ut og klar for sommeren. Det er så lite som skal til for at vi skal føle oss bedre etter en lang og mørk vinter sesong.

Hva er din favoritt sesong?

Nordisk design er rent

Når dagene blir både varmere og lysere er det et tegn på at våren er rett rundt hjørnet. Vi kan legge bak oss nok en tung og kald vinter periode og se frem til lysere dager. Det er nemlig derfor vi stiller klokken; for å få mer dagslys. dagslys gir energi og gjør hverdagen lettere. Det er vanskelig å ikke ville forandre på interiøret når man har så mye energi til overs. Man ønsker at omgivelsene står i stil med hvordan man føler seg. Om vinteren har vi ofte store tepper, saueskinn og mørke gardiner, men så snart våren kommer er vi klar for noe lysere og gjerne med friske farger. Hverdagen er ikke lenger mørk og trist og hjemmet ditt gir deg inspirasjon og energi til å være mer aktiv. Dagslys er godt for kropp og sjel spesielt etter at vi omtrent har ligget i dvale. For de som ikke helt vet hvordan de vil dekorere kan man finne mye inspirasjon ute i naturen. Nordisk design er ofte veldig rent og moderne i duse farger, så da passer det alltid godt med friske blomster og planter.

Post Author:

bizplan