profesjonelt kamera

Hvem vi er gjenspeiler seg som regel i hjemmet vårt. Hvordan vi har det irundt oss er mer påvirket av våre behov sammenlignet med trender,og mange foretrekker de praktiske og funksjonelle møbler fremfor det motsatte. Det virker nesten som at jo mer vi har og rutte med jo lavere setter vi kravene til både størrelse på leilighet og materiell overflod. Skal vi først investere i noe vil vi ha noe som eldes vakkert over tid som f.eks. en lekker gyngestol kjøpt på bruktmarked. Mange vil nok velge nøytrale møbler av god kvalitet hvor vi kan tilføre litt forandring gjennom hele året når det passer oss. Med de riktige tonene irundt oss er det ikke så mye som skal til for å ta sesongen innendørs. Kanskje vil man ta med seg naturen inn som lekker borddekorasjon for selskapet og man pynter opp med friske, grønne planter med store blad rundt omkring i kriker og kroker. Gjennom Instagram kan du finne inspirasjon til DIY.

Hvilken følelse innreder du hjemmet med?

Over dørstokken inn i 2018 ønsker vi fremdeles innrede hjemmet vårt på en måte som snakker til oss. Den følelsen vi skaper gjennom interiøret er alfa omega for våre liv. Mange følger med interiørbloggere på sosiale medier, man kan blant annet bli kjent med menneskene bak interiør på insta for inspirasjon og holde seg oppdatert på interiør trendene. Måten man innreder på er personlige og jo mer vi har adgang til av materielle ting jo mer bevisst blir man. Kanskje ønsker småbarnsfamilien en lys leilighet med full takhøyde for å skape mer plass og oppbevaringsløsninger? Åpen løsning mellom stue og kjøkken med en stor sofa for plass til sosiale sammenkomster? I hverdagen søker vi et trivelig hjem hvor vi kan fylle våre behov kreative som helsemessige riktige. Skal man innrede er et godt tips å skape en helhet i interiøret med en utvalgt fargepalett og materialer. Praktiske, funksjonelle møbler som f.eks den nordiske gyngestolen er fine, tidløse detaljer i et hjem i stadig endring. Ønsker man litt forandring i hverdagen kan man enkelt flytte på, tilføre eller fjerne detaljer, lysne med sesongens blomster, bytte ut puter, farge på lys og servietter. For borddekorasjon finner man flotte detaljer fra naturen utenfor.

Se hit Insta-bloggere!

Sett vekk fra å være oppdatert på årets interiørtrender er det viktig og være god på formidling gjennom kameraet for bloggeren på Instagram. iht Insta-bloggeren Hege Jeppedal er det et must å skape engasjement ved å tenke utenfor boksen for å tiltrekke seg følgere. Du ønsker at dine følgere skal bli kjent med deg og hva som har utviklet nettopp din stil. Interiørbildet er individuelt for øyeblikket og vi liker og ta naturen inn i våre hjem. Klarer du ta nære bilder i riktig lys kan du kanskje fascinere følgere til å bli faste følgere? Man trenger legge litt arbeid bak bildene med tanke på det estetiske og den fototekniske kvaliteten. Ved å ta bilder i naturlig lys uten blitz kan man få god kvalitet og skape spennende lyseffekter i håndtverket. En sovesofa for overnattelsesgjester f.eks. kommer best fram gjennom fotografi i riktig lyssetting. Rydd unna uønskede elementer, flytt på gjenstander for å få fokus på hva du ønsker. Andre stikkord for en vellykket Insta-blogger er “raus, synlig og aktiv”.

Post Author: maks

bizplan