Trender har en tendens til å komme tilbake igjen med jevne mellomrom. Derfor er det lurt å gjemme på både klær og interiørartikler som har gått ut av trendbildet. Dette gjelder selvsagt bare ting som er i god tilstand, og som kan brukes igjen. Gjemmer du på dem, har du dem neste gang de blir moderne igjen.

Eksempler på gjentakende trender

Farger er et godt eksempel på trender som gjentar seg. Neonfarger og pastellfarger veksler på å dukke opp med noen års mellomrom. Ensfargede gardiner eller plagg blir alltids moderne igjen, og ofte bare i løpet av noen år. Flare jeans er et annet eksempel fra moteverdenen. Buksene har gått under ulike navn, som bootcut og slengbukser, men flare jeans er et tilbakevendende tema. I tillegg til at flare jeans passer til alt, er dette også et holdbart plagg som fint kan gjemmes til neste gang utsvingte ben er moderne.

Spar penger og miljøet

Gjennom å gjemme på fine interiørdetaljer og plagg, kan du både spare penger og kjøpe mindre neste gang de er tilbake i trendbildet. Gardiner, duker, klær og andre myke ting kan fint lagres i vakuumposer som både beskytter mot støv og holder insekter unna. I tillegg tar alt mindre plass når det er vakuumpakket. Skaff deg kvalitetsprodukter når de er moderne, enten det er flare jeans, gardiner eller topper. Det meste har en tendens til å bli moderne igjen, og har du plass til å lagre det, kan du glede deg til et fint gjensyn med favorittene dine ved en senere anledning.

Interiør

Post Author: maks

bizplan